619 140 255  ¦ montanervictor@hotmail.com    

Tècniques i tractaments


Manipulaciones articulars

La tècnica estructural per excel•lència que utilitzem els fisioterapeutes formats en la manipulació o thrust, reconeguda pels pacients pel característic espetec articular que produeix.

Massatge esportiu

Actuem sobre els diferents grups musculars, amb l'objectiu de millorar la força i la flexibilitat per aconseguir un major rendiment.

Tècnica Cyriax

La Tècnica Cyriax també anomenada tècnica de massatge transvers profund. És una tècnica molt utilitzada en l'àmbit de la teràpia manual i física, fonamentalment per tractar lesions tendinoses i lligamentoses que es poden estendre a altres teixits de tipus conjuntius del cos humà.

Embenats (tapping)

Embenat funcional és un tipus d'immobilització parcial, que es caracteritza per permetre una certa mobilitat funcional enfront de les immobilitzacions totals. S'utilitza en patologies lligamentoses, tendinoses i musculars.

Embenats kinesiotape

També anomenat embenat neuromuscular són unes cintes elàstiques que s'apliquen a la zona afectada de tal manera que permeten el moviment i, per tant, una millora muscular de manera biomecànica.

Stretching

Tècniques d' elongació musculotendinoses com a tractament complementari al massatge, i a les mobilitzacions articulars.Electròlisi (EPTE)

L'electròlisi percutània terapèutica, Epte consisteix en l'aplicació de corrent galvànica a través d'una agulla que permet arribar al teixit danyat. Produeix una reacció química local que trenca el teixit fibròtic degradat per després crear una resposta inflamatòria que estimula els processos biològics que afavoreixen la seva regeneració. La punció d'aquest tractament es recomana fer guiada amb un ecògraf.

Ecografia múscul-esquelètica

L’ ecografia múscul-esquelètica ens permet valorar en temps real, de manera comparativa i objectiva, el teixit lesionat i amb això decidir quin tractament serà el més adequat per al pacient, així com poder dur a terme un seguiment de l’evolució.