619 140 255  ¦ montanervictor@hotmail.com    

Coneix-nos

Victor Montaner

Victor Montaner

Sóc el Víctor Montaner i si he de definir-me amb dues paraules, aquestes són: fisioteràpia i esport.

Sempre he estat agraït a l'esport per tot el que he viscut gràcies a ell i em sento molt afortunat d'haver gaudit de moments inoblidables. Encara que sens dubte el millor regal que m'he pogut emportar ha estat l'experiència que he adquirit durant tot aquest temps com a Fisioterapeuta.

Sempre he tingut la sort d'estar envoltat dels millors metges i fisioterapeutes d'àmbit nacional i internacional, tal i com el Dr. Andreu Arquer, Miquel Àngel Cos, i formar part dels millors centres d'entrenament: CAR Sant Cugat, Blume Madrid i CAEP Soria.

Això m'ha permés aprendre diferents mètodes d'entrenament i conèixer lesions, dolències i tractaments sovint experimentats per mi mateix, sempre de la mà de la impotència que et genera no poder fer el que més t'agrada.

Tot això, més la formació adquirida en aquests anys a l’EU Gimbernat, m'han fet el professional que sóc ara. Tot i que no vaig aconseguir el meu somni d'arribar a guanyar uns Jocs Olímpics, he adquirit una gran formació i experiència per ajudar als altres a aconseguir els seus objectius.

Víctor Montaner, Fisioterapeuta Número de col•legiat: nº 10682